1500 лева и препълнена зала – резултатът от коледните инициативи в Столетово

1500 лв. бяха събрани от инициативите, които се проведоха в Столетово по Коледа. Средствата бяха събрани в рамките на коледния базар и коледния концерт, който тази година се проведе под надслов „Заедно сътворяваме чудесата в Столетово“.

Читалищният салон се оказа малък, за да побере желаещите да се насладят на празника. Обединени от общата кауза да направят Столетово едно по-добро място за живеене и да върнат коледния дух, самодейците на читалището и активни жители на селото успяха да организират богата празнична програма. В словото си кметът на Столетово Мирослав Колев изрази благодарност към всички гости, спонсори и активни дейци, включили се в подготовката на благотворителния базар и тържествената програма. По повод коледните и предстоящите новогодишни празници кметът пожела здрава и успешна нова 2020 година. Сред гостите на събитието бяха и представители от структурата на ВМРО-Карлово. Празничната вечер завърши с посещение на най-чаканите гости през годината – Дядо Коледа и помощницата му Снежанка, които раздадоха подаръци на децата.

Със събраните средства ще бъдат закупени мултимедиен проектор и завеси за обновяване на читалищния салон, както бе обявено по-рано.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s